✨✨✨New menu ✨✨✨

Snacka om att det har varit fullt upp!! Men det är bara roligt, då går veckorna snabbt! 
 
Som sagt så är det ny meny på lördag på jobbet, jag kommer vara ledig i helgen då jag har bästisar som kommer hit från Sverige!! Men det betyder mycket mice en place nu i veckan och full rulle. Mycket möten på jobbet, massa leveranser och på torsdag är det en stor canapéparty också. Älskart!! 
 
Här har ni lite bilder från lite prep till den nya menyn 
👇🏼👇🏼
 
 
 
Sotad och saltbakad lök, denna lök heter Roscoff och är så otroligt söt och god när man tillagar den! Denna lök kommer vi att servera på vår Oxkindsrätt. Den söta löken passar väldigt bra till kinden. Jag la upp den rätten i ett av mina första inlägg om jag inte minns fel! Ta er en titt tycker jag!
 
Mer från den nya menyn! 
 
👇🏼
 
 
Grönt är skööööönt ✅
 
Vår älskade "Rabbit terrine kommer tillbaka till menyn!!
Här har ni en "step-by-step" från idag när vi gjorde den. Så denna terrine innehåller kanin, purjolök, mini purjolök, helkornig senap, persilja och gelatin. Kaninen kokar vi i ca 2-3 timmar beroende på hur stora kaninerna är. Vi kokar  dem i vatten, kycklingfond, morot, gullök, selleri, palsternacka, rotselleri, lagerblad, svartpeppar och salt. 
 
Och hur dålig är man att man behövde googla alla ingredienser då jag glömt vad dem heter på svenska.. Haha! 
 
Imorgon är jag lediiiiig!! Det som står på schemat är blogga, städa lägenheten, äta lunch, träna fotboll, fixa lägenheten då vi får världens bästa gäster på torsdag och sen blir det sova då det är jobb igen på torsdag! 
 
Och glöm inte att följa mig på instagram!! 
Tryck här för att komma dit!
 Godnatt och vi hörs imorgon igen 😍
 
 
Mat
Chelsea - london