Jag skäms inte!

Japp, det var en vecka sen sist, men vi har slagit rekord på båda restaurangerna med gäster så inget jag skäms över med bloggandet utan jag är mer stolt att det går så bra för oss! 
 
Min sous chef hade sin sista dag i början på förra veckan och den nya sous chefen börjar idag! Så det har varit sjukt mycket att göra för mig och ansvar osv, men allt har gått jättebra och min executive chef är nöjd över mitt jobb, så det är bra! Nya sous chefen är från systerrestaurangen så henne känner jag och jag är väldigt säker på att vi blir ett bra team! 
Även om hösten är här nu så är jag inte alls ledsen, för det kommer så bra råvaror i säsong och hur härligt är det inte med kantareller??? Här har vi en bild från jobbet förra veckan då dem kom in för första gången denna säsong.
 
 
Hur vackert? 😍
 
Jag har ju en annan rolig nyhet, jag firade ettårsdag med jobbet igår, hur sjukt!? Jag har alltså jobbat ett helt år här nu, helt galet... Det har gått så otroligt fort och jag växer verkligen på denna restaurang som människa och som kock. Jag får så mycket ansvar och det gör mig så glad att dem litar på mig och pushar mig för att bli så bra som möjligt. Även om jag är ung fortfarande så tycker jag det är så viktigt med arbetsplatser som lyfter oss unga, vi behöver det mer än vad ni tror och dem flesta av oss älskar ansvar!! Ja det är klart att dt är tufft ibland och man känner sig sjukt stressad, men ett jobb ska inte vara en "walk in the park", tycker inte jag iaf. + att det blir ju så mycket enklare när man gör något man brinner för. 
 
Jag är ju ledig idag så jag tänkte antingen möta upp min kille och käka lunch ute eller så tänkte jag käka lunch hemma eller så drar jag på en lunch själv? Hmm... Blir nog möta upp min kille ❤️
 
Jag har en sjukt smart grej som jag gör efter varje bra restaurangbesök, jag sparar deras visitkort, jag vet kanske lite "old school" men det är så sjukt bra att ha om man inte vet vart man ska gå och käka. Jag har nog tappat bort en del av dem men här har ni en bild på några visitkort jag sparat.
 
 
Alla är restauranger förutom ett kort, det kortet med en ko på där det står KB, det är nämligen min älskade köttbod från Sverige❤️ Såååååå bra närproducerat kött och sjukt bra kvalitet. Vi köper typ bara vårt kött därifrån.
 
Nu måste jag börja göra mig iordning och dra och käka lunch! 
 
Och om ni vill se lite mer uppdateringar så följ min Instagram!!
 
Tryck HÄR  för att komma dit!