Chicama

Det är namnet på en sån sjukt härlig och mysig restaurang  här i Chelsea, käkade ju lunch där i torsdags, ni hittar alla bilder och vad de innehåller på min Instagram.
Men här har ni iaf alla rätter i bild
👇🏼
 
 
 
 
 
 
 
Alltså säger bara 😍😍😍
 
Har jobbat hela dagen idag men fick gå lite tidigare, vilket var välbehövligt! 
Imorgon jobbar jag också hela dagen men på söndag hörni, då är jag ledig heeeela dagen, ska bli så skönt!
 
Planerna då är att lira match på morgonen, det gick bra på träningen i onsdags så har en skön känsla i kroppen. Sen på kvällen blir det antingen take-away med killen i läggan eller så går vi ut och äter Sunday Roast eller så går vi ut och käkar på någon najsig restaurang. Beror lite på hur våra kroppar mår efter jobb och fotboll.
 
Ska kolla lite film nu med killen då han har varit ledig idag, sen blir det sova och upp och jobba om några timmar!
 
😘😘

Lunch

Jag tänkte blogga lite snabbt nu från telefonen. Igår så gick jag och min kille till vår pub bara över gatan och käkade en snabb och väldigt engelsk lunch. Jag kan få cravings för Fish & Chips ibland och det är så satans gott haha! 
 
 
På detta ställe gör dem det riktigt bra också!
 
Min kille är på ett möte just nu på hans jobb med vi ska mötas upp om typ en kvart och käka lunch på ett ställe som heter Chicama som ligger här i Chelsea. Faktiskt ett av visitkorten jag la upp igår. Det är mat från Peru och man kan väl säga att det är lite tapas där typ. Jag har varit där en gång tidigare men då testade jag bara typ två/tre rätter.
 
Jag jobbar senare i eftermiddag så det ska bli kul!
Men nu måste jag göra mig iordning och njuta av det fina vädret här i London, klarblå himmel, helt perfekt!! ☀️ 
Mat

Jag skäms inte!

Japp, det var en vecka sen sist, men vi har slagit rekord på båda restaurangerna med gäster så inget jag skäms över med bloggandet utan jag är mer stolt att det går så bra för oss! 
 
Min sous chef hade sin sista dag i början på förra veckan och den nya sous chefen börjar idag! Så det har varit sjukt mycket att göra för mig och ansvar osv, men allt har gått jättebra och min executive chef är nöjd över mitt jobb, så det är bra! Nya sous chefen är från systerrestaurangen så henne känner jag och jag är väldigt säker på att vi blir ett bra team! 
Även om hösten är här nu så är jag inte alls ledsen, för det kommer så bra råvaror i säsong och hur härligt är det inte med kantareller??? Här har vi en bild från jobbet förra veckan då dem kom in för första gången denna säsong.
 
 
Hur vackert? 😍
 
Jag har ju en annan rolig nyhet, jag firade ettårsdag med jobbet igår, hur sjukt!? Jag har alltså jobbat ett helt år här nu, helt galet... Det har gått så otroligt fort och jag växer verkligen på denna restaurang som människa och som kock. Jag får så mycket ansvar och det gör mig så glad att dem litar på mig och pushar mig för att bli så bra som möjligt. Även om jag är ung fortfarande så tycker jag det är så viktigt med arbetsplatser som lyfter oss unga, vi behöver det mer än vad ni tror och dem flesta av oss älskar ansvar!! Ja det är klart att dt är tufft ibland och man känner sig sjukt stressad, men ett jobb ska inte vara en "walk in the park", tycker inte jag iaf. + att det blir ju så mycket enklare när man gör något man brinner för. 
 
Jag är ju ledig idag så jag tänkte antingen möta upp min kille och käka lunch ute eller så tänkte jag käka lunch hemma eller så drar jag på en lunch själv? Hmm... Blir nog möta upp min kille ❤️
 
Jag har en sjukt smart grej som jag gör efter varje bra restaurangbesök, jag sparar deras visitkort, jag vet kanske lite "old school" men det är så sjukt bra att ha om man inte vet vart man ska gå och käka. Jag har nog tappat bort en del av dem men här har ni en bild på några visitkort jag sparat.
 
 
Alla är restauranger förutom ett kort, det kortet med en ko på där det står KB, det är nämligen min älskade köttbod från Sverige❤️ Såååååå bra närproducerat kött och sjukt bra kvalitet. Vi köper typ bara vårt kött därifrån.
 
Nu måste jag börja göra mig iordning och dra och käka lunch! 
 
Och om ni vill se lite mer uppdateringar så följ min Instagram!!
 
Tryck HÄR  för att komma dit!