Sömnlös / #metoo

Ligger här vaken mitt i natten och kan inte sova, som vanligt. Jag har varit ledig idag och blev att jag sov väldigt länge hehe. 
 
Så i söndags så vann vi vår cupmatch!!! Vi är vidare till nästa steg, jag fick göra 3 mål vilket var sjukt kul, det gick väldigt bra på matchen och längtar redan till söndag då vi har nästa match, men då är det ligamatch. 
Bild från i söndags
👇🏼
 
 
Har varit en del restaurangbesök här och där senast jag bloggade men alla dem bilderna finns på min andra telefon så jag tänkte att jag lägger upp allt lite senare. 
 
Imorgon ska jag äta lunch på London House, där min kille jobbar, dem har ny meny och vill jättegärna testa dem nya rätterna.
 
-
 
Allt som har hänt dem senaste dagarna runt sociala medier och med hashtagen #metoo har verkligen fått mig att inse hur sjuk och vidrig vår värld har blivit. Att nästan varje kvinna har varit med om sexuella trakasserier eller övergrepp får mig att bara vilja gå under. Det får bara inte vara såhär, jag är en av dem, en av dem kvinnorna som varit med om något så hemskt som aldrig fick hända. Men det hände, och varför? Det får jag heller aldrig veta. Jag vet att jag inte är själv där ute, vilket gör allt ännu värre. Jag blir så arg och ledsen, jag vet att det inte är mitt fel, men varför får jag då tanken "vad kunde jag ha gjort annorlunda?"
Nej, för jag ska fortsätta leva mitt liv så som jag vill leva det och det är inte vi kvinnor som ska ändra på oss. Och det vet ni. Vi ska fortsätta leva våra liv, vi ska kunna känna oss trygga. 
 
Alla berättelser är lika hemska, från ord till händelser,  det spelar ingen roll, det gör ont i själen och i kroppen. 
 
Och såklart ska man alltid behöva förklara sig, jag tycker om killar och tjejer lika mycket och alla ni jag har omkring mig är helt underbara och jag är så glad att jag har er i mina liv.
 
Men det är ett otroligt stort problem med samhället och det måste bli en ändring. NU. 
 
Jag hade egentligen inte tänkt skriva något om allt det här för det är fortfarande väldigt jobbigt för mig, men det behövs delas för att få en ändring. 
 
♀️
#metoo