Min helg

Sitter här i soffan med min kille och vi har varsin dator/ipad och redigerar bilder, skriver recept, instagrammar, pratar mat, tvn är på i bakgrunden med food channel. Yep vi älskar mat och vi får aldrig nog haha. 
 
Både jag och min kille är lediga imorgon, äntligen!! Vi har inte varit lediga tillsammans på sjukt länge. Så imorgon ska vi inte göra någonting, förstår ni hur skönt!? Vi ska sova tills vi vaknar, göra lite frulle hemma, kolla serier, och bara vila upp oss. Senare på kvällen har jag fotbollsträning och sen efter träningen kanske vi ska äta på restaurangen bara över gatan och testa deras meny, men vi får se hur vi känner imorgon och om vi orkar. 
 
I helgen så var det mycket jobb men allt rullande på bra och alla gäster var nöjda, här har ni lite bilder från helgen 
 
👇🏼
 
 
Detta var vår special i fredags och i lördags, torsk, musslor, saffranbuljong, saffranpotatis, glasört. Så otroligt gott!! I saffranbuljongen har vi även lite grädde, vitlökssmör, dill och vittvin. 
 
 
En av våra nya desserter 👆🏼 Cokladmousse, honeycomb, apelsin och mascarpone. 
 
 
En av våra klassiker 👆🏼 "Mille Feuille" med citron och timjan.
 
Lirade match i söndags och vi vann med 1-4. Machen var väldigt upp och ner men det är alltid skönt med en vinst, jag stog i mål i denna match och fick rädda en straff också, det var kul haha. Gillar att stå i mål men föredrar att spela ute. Har en lagbild från matchen, rätt dålig kvalité, men men. 
 
 
 Så glada haha... Men vi passar ju rätt bra i vårt bortaställ, vi är vanligtvis röda. 
 
Nästa söndag spelar jag också match, det är en cupmatch vilket betyder vinna eller försvinna, jag har alltid älskat sådana matcher, det blir liksom lite mer vilja och lite mer på allvar. Jag vet, det borde alltid va så men det blir som att laget alltid taggar till när det är cupmatch. Så vi har ligaspel och sen så spelar vi i två olika cuper om jag minns rätt. 
 
Jag ska försöka blogga lite imorgon också men nu blir det lite instagram, redigera bilder, sen sova och njuuuuuta av min lediga dag imorgon 😍
Puss! 
Meg

men wow så mycket gott!!! hoppas att du kunde njuta av din lediga dag :)

Svar: Tack så mycket! Jadå min lediga dag blev väldig bra, hoppas du fick en bra helg! :)
Johanna