Big Easy 🦀🦑🦐

Idag är det måndag och det har varit full rulle hela dagen! Denna vecka kommer bli tuff så ska försöka hinna med bloggen så mycket jag kan och Instagram!
 
Men igår så var jag ledig. Lirade match på morgonen och vi vann!! ⚽️ 4-2 blev slutresultatet. Sen tog jag ett långt bad och vilade lite. Sen drog jag, min kille och vår polare Nick och åt söndagsmiddag på ett lite enklare ställe, men SÅ bra!! Det heter Big Easy och ligger här i Chelsea och deras specialité är skaldjur. Allt är sjukt prisvärt och dem gör jättebra drinkar! Restaurangen är amerikansk och har så häftig och speciell inredning. 
 
 
 
Restaurangen är i två våningar och vi satt på den nedre våningen. Det hänger fisknät överallt, gamla reg skyltar, rutiga dukar, målade väggar med skaldjur, färgglada lampor, glittriga skaldjur som hänger på väggarna och häftiga tavlor. Dem har också ett sjukt bra liveband som spelade igår, jag bara rös i hela kroppen när dem spelade! 
Denna restaurang är nästan alltid fullbokad så jag föreslår att ni bokar bord!! Dem gör ca 400-500 per dag!! Så ni förstår ju hur populära dem är! Finns några Big Easy runt om i London men jag har bara besökt den i Chelsea, och jag älskar den!! 😍 
Besök gärna deras hemsida HÄR
 
 
Så till förrätt tog vi in deras "sharingplatter", då får man alla såser och nästan alla deras förrätter. 
 
 
Kan säga att denna är rekomenderad för TVÅ personer!? Vi var tre och helt galet mätta efter haha! + att vi skulle äta varmrätt också.. 
 
Till varmrätt åt jag "Lobster Bake",  det är olika skaldjur tillagade i en vitvinsås med lite färskpotatis och citron. Såååå gott!! Inte finaste på bild men så najs! Och sen tog vi in lite mac & cheese, lökringar och pommes. Om vi var mätta efter allt detta? Eh JA... 😂
Varmrätt
👇🏼
 
 
Och har precis plöjt igenom hela "How I Met Your Mother" nu så måste hitta en ny serie och titta på när jag kommer hem efter jobbet.. Ska försöka lösa det nu!
 
Godnatt 😘