Gott & blandat 🍬

Precis vad detta inlägg kommer handla om! Mycket som har hänt nu dem senaste veckorna. Papi har varit här, mami har varit här, jobbat massor, lirat fotboll, shoppat, varit ute, ätit middagar, gymmat och promenerat osv! 
Häng med 
👇🏼👇🏼👇🏼
 
Även om jag inte är en person som gymmar ofta så är detta en otroligt stor motivation!! Alltså hur vackert!? Det tar ca 10 minuter för mig att gå till gymmet och jag går igenom en park, sååå fint 😻
 
Åkte till Oxford street och Regent street och shoppade i lördags... Kan ha varit en av mina sämre idéer haha! Så otroligt mycket folk, jag är ju inte van vid att vara ledig på lördagar så jag tänkte mig inte riktigt för haha.. Men fick med mig lite kläder och skor så var ändå rätt nöjd. 
Titta så fint 
👇🏼
 
Tog även en sväng på King’s Road, lite lugnare faktiskt, så fint väder också, gör en så glad 😻 
 
Mami var här i helgen! Eller hon var på jobbresa i Luton och så tog hon en extra natt i London för att träffa mig❤️❤️❤️ Vi promenerade runt lite i Bayswater där hon bodde, vi brunchade, drack kaffe och så pratade vi massor. Så himla mysigt att ha familj här som hälsar på, ger sån energi och skönt att bara koppla av. 
 
Mammas hotel 👆🏼 Satt i lobbyn en liten stund så passade på att ta en bild. 
 
Och här av vi mig innan vi drog och käkade brunch! 
 
Menyn där vi åt brunch, vi hamnade här av misstag men så mysigt ställe!! Det heter ”Jusu brothers” Väldigt nyttigt ställe vilket vi älskade!! 
Maten vi åt
👇🏼
Vi åt guacemole med surdegsbröd, foccacia med aubergine, spenat och fetaost och vår french toast var extra nyttigt typ? Och sen drack vi var varsin juice. 
 
Sen på kvällen gick jag ut med Josefin 🤸🏽‍♀️
 
Sen en bild på oss två 
👇🏼
 
Nu är det bara två dagar kvar sen hörni, DÅ ÄR DET SEMESTER SOM GÄLLER!!!!!
✨✨✨”Holiday are coming”✨✨✨
 
Jag åker nämligen till Stockholm i åtta dagar, umgås med familj och vänner, saknar dem så otroligt mycket💞 
Ja vi kan verkligen kalla detta för ett ”gott & blandat” inlägg, men ibland får det bli så när lilla jag har mycket att göra! Men nu ska jag kämpa dem sista dagarna och sen njuta av min efterlängtade semester! ÄNTLIGEN!!! 
👋🏼👋🏼👋🏼
Chef - Chelsea - Friends - Shopping - london - swedish