#SundayFunday

Idag har jag jobbat hela dagen och det var ganska lugnt idag då det är "bank holiday" imorgon och dem flesta är lediga och reser bort! 
 
Det var en väldigt varm och härligt idag i London så en av storsäljarna idag var våran "chilled golden tomato soup", otroligt fräsch och god.
 
Gula tomater, mozzarella, balsamico pärlor, basilika olja, datterini tomater och basilika krasse. 
 
 
Jag gjorde även en aioli idag med persilja som fick en väldigt härlig färg och smak. 
 
 
Äggula, ett stort knippe persilja, rapsolja, blanchade vitlöksklyftor, citronjuice och salt. 
Denna aioli använder vi till våran rätt som heter "petite friture" som är friterad squid, scampi och zucchini, vi serverar en liten skål aioli och en klyfta lime till, också en väldigt populär rätt som är enkel och god.
 
Jag jobbar imorgon så jag hade tänkt att avsluta nu, tänkte lägga mig och sova. Det ska bli 28C grader varmt imorgon i London och ska bli helt underbart att stå och svettas i köket... Mums!
 
Hörs mer imorgon, puss! 
 
 
 
 
Mat